TUA geeft kennisspel uit

19 Augustus 2011

Onze studenten gaan D.V. in februari 2012 op studiereis naar IsraŽl. Zo maken zij kennis met het land van de Bijbel en met een deel van het volk IsraŽl. Omdat de reis naar en het verblijf in het land IsraŽl niet goedkoop zijn, wordt ernaar gestreefd dat studenten maar een deel van de kosten hoeven te betalen. Om gelden binnen te krijgen voor het andere deel zal onder andere een gezelschapsspel worden gerealiseerd. Het spel, dat nog in de ontwikkelfase is, zal een luxe bordspel worden met bijbehorende speelkaarten. Op het speelbord en op de vragenkaarten zullen enkele advertenties komen te staan. De bedoeling is om dit spel half december 2011 uit te brengen, waarna het door de studenten overal in Nederland verkocht zal worden onder de achterban, bijvoorbeeld in hun thuisgemeente.

Naast het uitbrengen van dit kennisspel hopen we de kosten van de studiereis te kunnen drukken door advertenties op te nemen in ons relatiemagazine TUA Connect, dat driemaal per jaar bezorgd wordt op 34.000 adressen en een lezerspotentieel kent van 74.000 personen.
 
Bent u geÔnteresseerd in het adverteren op het spelbord, de spelkaarten en/of in TUA Connect? Meer informatie over mogelijkheden, tarieven en wijze van aanleveren treft u aan in bijgaand document.
 
 
 
 
 

« Nieuwsarchief