ZEH-avond 'Vox clamantis in deserto’

12 November 2015

Donderdagavond 12 november hoopt het dispuut ZEH (Zending, Evangelisatie en Hulpverlening) een avond te beleggen waar het thema zal zijn: ‘Vox clamantis in deserto’. Spreker deze avond is de evangelisatieconsulent van het dienstenbureau van de Chr. Geref. Kerken, ds. P.L.D. Visser. Welke mogelijkheden liggen er om in de ‘deserto’ van onze westerse cultuur het Woord te spreken? Zijn er grenzen aan het modernisme en het relativisme? Welke vragen komen uit het leven zelf naar voren? Wat vereist dat aan theologische bezinning?
Deze vragen wil dominee Visser -in de context van evangelisatiewerk- met ons behandelen, hij hoopt van harte op een vruchtbaar gesprek, denk derhalve alvorens de avond aanvangt over deze vragen na.
De avond begint om 20:00 uur met koffie en thee, er is dan de mogelijkheid mee te doen met de Open Doors schrijfactie om de vervolgde christenen te bemoedigen en bij te staan in gebed. Daarna zal om 20:30 uur dominee Visser beginnen te spreken. 22:00 uur sluiten we het programma.

Ook gasten zijn welkom. Locatie: de zolder van de TUA.

« Bekijk complete agenda