Boekenvereniging 'De KreNT'

Boeken zijn onmisbaar voor een student, en zeker voor een theologiestudent. Tijdens de studie moeten er veel boeken worden aangeschaft en ook zal er - zeker voor de aanstaande predikant - langzamerhand een bibliotheek verzameld moeten worden. Vaak is het moeilijk voor de studenten om deze boeken te bekostigen. Daarnaast zijn verschillende boeken soms erg lastig te verkrijgen. Daarom is Boekenvereniging ‘De KreNT’ in het leven geroepen.

De vereniging heeft als doel alle studenten van de TUA te voorzien van allerlei soorten theologische boeken (studieboeken, commentaren, woordenboeken, enz.). Er worden boeken geleverd die nieuw zijn of tweedehands, afkomstig uit buitenland en binnenland. Alle boeken worden aangeboden voor een studentenprijs.

Om dit doel te verwezenlijken, bestaat het werk van ‘De KreNT’ uit meerdere activiteiten. De belangrijkste is het opkopen van bibliotheken van (emeriti)predikanten en het doorverkopen van deze boeken aan de student. Daarnaast worden nieuwe (tentamen)boeken verkocht tegen scherpe prijzen. Tenslotte is het mogelijk om boeken uit het buitenland te bestellen met de VISA-kaart van ‘De KreNT’ (geen extra korting).
 
Kortom: 
'De KreNT' brengt boeken bij studenten!
- Minder dure tentamenboeken
- Goedkope tweedehands boeken
- Betaalbare commentaren
- Gemak door service
Ben je geďnteresseerd? Kijk op onze website voor actuele informatie over de gang van zaken bij ‘De KreNT’, of maak een praatje met een van onze bestuursleden:
 
- Nick de Graaf (voorzitter)
- Huig de Koning (secretaris)
Jan-Jaap Hoogstede (penningmeester)
William de Hek (inkoopcoördinator nieuw)
- Jeroen van Limbeek (inkoopcoördinator tweedehands)
 
Wil je studieboeken bestellen? Stuur een mail.