Master TUA beste in Keuzegids

20 Februari 2014

In de deze week verschenen nieuwe Keuzegids Masters 2014, met daarin onder andere kwaliteitsoordelen over alle masters in het HBO en WO, staat de TUA op de eerste plaats onder Theologie en Religiewetenschappen. Lovende woorden voor de TUA-master:

ďHoewel de theologiemasters het allemaal goed doen, zijn er maar liefst vijf die er bovenuit steken. De grootste uitschieter is de master in Apeldoorn. De studenten hebben lof voor alle vlakken van de opleiding en de communicatie krijgt zelfs een extra pluim. De roosters zijn op tijd bekend, informatie over de studievoortgang is goed beschikbaar, er wordt goed omgegaan met klachten en de docenten zijn erg betrokken bij hun studenten. Een andere reden dat de Apeldoornse master bovenaan staat is dat de studie vergeleken met die in Groningen net wat praktijkgerichter is.Ē

De Keuzegids Masters 2014 is een leesbare consumentengids voor iedereen die zich wil oriŽnteren op mogelijke vervolgstudies. In de Keuzegids kunnen ze kennismaken met verschillende masters en ze onderling vergelijken op basis van kwaliteit.
 

« Nieuwsarchief