Keuzegids: TUA Topopleiding

2 November 2015

In de op 2 november verschenen Keuzegids Universiteiten 2016 neemt de bachelor theologie aan de TUA de eerste plaats in onder de studies theologie en religiewetenschappen. Volgens de maatstaven van de Keuzegids mag de TUA voor het vierde jaar op rij het keurmerk ‘Topopleiding 2016’ voeren.
 
“Opvallend is het enthousiasme voor de inhoud van het programma onder theologiestudenten. Ze  zijn tevreden over het niveau van het onderwijs, dat tevens erg stimulerend en samenhangend wordt gevonden. In Apeldoorn vinden we de meest enthousiaste theologiestudenten. Er is uitzonderlijk veel lof voor de informatievoorzieningen: informatie over de studievoortgang is beschikbaar, de regels en procedures zijn erg duidelijk en de roosters worden tijdig bekendgemaakt”, aldus de Keuzegids over de TUA.

De informatievoorzieningen scoren dus hoog (+++), maar ook op andere onderdelen scoort de TUA bovengemiddeld. Op de onderdelen expertoordeel en wetenschappelijke vorming scoorde de TUA gemiddeld.

De totaalscore waarmee de TUA-bachelor bovenaan is komen te staan, is 80, door de Keuzegids met twee plustekens aangeduid als ‘sterke groep’. Een prachtige score waar we dankbaar voor zijn.
De Keuzegids Universiteiten 2016, die wordt uitgegeven door het Centrum Hoger Onderwijs Informatie (CHOI), is een consumentengids voor scholieren en decanen die zich willen oriënteren op mogelijke vervolgstudies. De Keuzegids biedt een kennismaking met verschillende opleidingen en vergelijkt deze onderling op basis van kwaliteit.

 
 
 
We zijn dankbaar voor de goede uitslag. Deze vormt voor ons een stimulans ons ervoor in te zetten dat de studie aan de TUA goed aangeschreven blijft staan.
 

« Nieuwsarchief