Voorverkoop TUA-Spellenbox

22 Augustus 2016

De Theologische Universiteit Apeldoorn brengt een spellenbox uit. Deze spellenbox bevat twee luxe bordspellen: een kennisspel en een tactisch kaartspel. De opbrengst gaat naar de studenten die D.V. maart 2017 op studiereis naar IsraŽl hopen te gaan.

Of u nu betrokken bent bij de TUA of niet, de spellenbox is leuk voor iedereen. Door het kopen van deze spellenbox helpt u TUA-studenten een eindje op weg naar IsraŽl.

Momenteel is de drukker volop bezig met de vormgeving van de spellendoos. Als alles naar wens verloopt, moeten de spellendozen half oktober kant-en-klaar zijn en uitgeleverd worden.

Ondertussen is de voorverkoop van de TUA-Spellenbox al wel gestart. De spellendoos kost slechts Ä 19,90! Wie geÔnteresseerd is, kan contact leggen met een TUA-student. Wie geen TUA-studenten kent, kan contact opnemen met Sander Kok.

Dit alles betekent overigens ook dat het niet meer mogelijk is te adverteren op spelbord en/of -kaarten. Voor wie dat toch nog had gewild, is er nog een alternatief: adverteren in TUA Connect, het relatiemagazine van de TUA. Zie voor de mogelijkheden: http://www.webkey7.nl/tua/images2/20160823_advertentietarieven_connect.pdf 20160823_advertentietarieven_connect.pdf
 

 

« Nieuwsarchief