Examenresultaten

29 Augustus 2016

Op 29 augustus zijn geslaagd voor het masterexamen:
 
- J.P. (Co) Florijn. Zijn scriptie had als titel ‘Athanasius zegt… De theologie van Athanasius van Alexandrië bij Hendrikus Berkhof en Abraham van de Beek’.
- S. (Sander) Griffioen. Zijn scriptie had als titel ‘Contextualisatie van het evangelie in een postchristelijke cultuur. Een onderzoek naar contextuele theologie voor oudere gemeenten binnen de Christelijke Gereformeerde Kerken’.
- A. (Bram) Hofland. Zijn scriptie had als titel ‘Eigen volk eerst? De reformaties bij Ezra/Nehemia’.
- H.M. (Rien) Mulder. Zijn scriptie had als titel ‘Een explorerend onderzoek naar het beeld dat kinderen (10-12 jaar) hebben van God, van zichzelf en van een voorganger, met het oog op de mogelijke bijdrage van een voorganger aan de ontwikkeling van een Bijbels Gods- en mensbeeld’.
- G.H. (Dinie) van de Riet. Haar scriptie had als titel ‘Sterven om te leven. Een praktisch-theologisch onderzoek naar visies over rouwverwerking’.
- J.A. (Jonard) Roukens. Zijn scriptie had als titel ‘Aan de rivieren van Babel. Een onderzoek naar de historische achtergronden van de Babylonische ballingschap en het theologische perspectief daarop in het boek Jeremia’.
- W.C. (Wilco) de Vries. Zijn scriptie had als titel ‘Het veelzijdige beeld van God. Een onderzoek naar de betekenis van het beeld van God in het Oude Testament’.
 
 

« Nieuwsarchief