TUA opnieuw topopleiding

15 November 2016

In de vandaag verschenen Keuzegids Universiteiten 2017 heeft de TUA-bachelor een hoge beoordeling gekregen. Onze universiteit mag met een waardering van 88 punten de ranglijst van universitaire bachelors theologie en religiewetenschappen aanvoeren. Naar de maatstaven van de Keuzegids mag de TUA-bachelor voor het vijfde jaar op rij een topopleiding genoemd worden.

ďApeldoorn voert met afstand de lijst aanĒ, aldus de Keuzegids in een begeleidend commentaar. Met name de docenten en de informatievoorziening scoren goed met elk drie plusjes. Maar ook de inhoud van de studie, de studielast en de faciliteiten kunnen met elk twee plusjes rekenen op een goede beoordeling.
We zijn als TUA-gemeenschap dankbaar voor dit prachtige resultaat.

De Keuzegids Universiteiten 2017, die wordt uitgegeven door het Centrum Hoger Onderwijs Informatie (C.H.O.I.), is een consumentengids voor scholieren en decanen die zich willen oriŽnteren op mogelijke vervolgstudies. De Keuzegids biedt een kennismaking met verschillende opleidingen en vergelijkt deze onderling op basis van kwaliteit.
 

« Nieuwsarchief