TUA-master topopleiding

28 Februari 2017

In de vandaag verschenen Keuzegids Masters 2017 heeft de TUA-master een goede beoordeling gekregen. Met 82 punten kwam de master zelfs nog 10 punten hoger uit dan vorig jaar. Naar de maatstaven van de Keuzegids mag de TUA-master, evenals de bachelor, topopleiding genoemd worden.

Met name de communicatie wordt positief beoordeeld, met +++ aangeduid als behorend tot de sterkste groep. Ook de inhoud van de studie, de docenten en de studielast scoren hoog, met een ++ beoordeling die aangeeft dat deze onderdelen behoren tot de sterke groep. Iets minder hoog, maar nog steeds beter dan gemiddeld, scoren de praktijkgerichtheid van de master en de faciliteiten aan de TUA. Op geen van de onderzochte onderdelen scoort de master lager dan gemiddeld.

Met een beoordeling van 82 punten staat de TUA-master op de tweede plaats binnen het cluster van de driejarige beroepsgerichte masters op het gebied van theologie en religiestudies. De Keuzegids licht toe: ďNijmegen en Apeldoorn springen er in positieve zin uit. Studenten vinden dat ze erg goed begeleid worden en zijn zeer tevreden over hun betrokken docenten.Ē

De Keuzegids Masters is een leesbare consumentengids met onder andere kwaliteitsoordelen over alle masters in het HBO en WO. Voor iedereen die zich wil oriŽnteren op mogelijke vervolgstudies kan de keuzegids helpen bij het kennismaken met verschillende masters en het onderling vergelijken op basis van kwaliteit.

« Nieuwsarchief