Agenda

Online informatiebijeenkomst Master Herbronning Gereformeerde Theologie

Online informatiebijeenkomst Master Herbronning Gereformeerde Theologie

Voor iedereen die altijd al op academisch niveau iets heeft willen doen met theologie biedt de TUA de master Herbronning Gereformeerde Theologie (HGT) aan. Deze master van 60 EC is in eigen tempo te volgen en is speciaal interessant voor wie werkzaam is in zorg, onderwijs, kerk, dienstverlening, media etc. en op zoek is naar relevante theologische verdieping. Het programma neemt je mee naar de rijkdom van de gereformeerde theologie en verbindt die aan je huidige of toekomstige beroep.

Online info-avonden en meeloopdag

Wil je meer weten over de inhoud, het programma, de instroommogelijkheden en andere (praktische) aspecten van deze master? Overweeg je om je aan te melden, maar heb je nog vragen? Meld je dan aan voor een van de voorlichtingsbijeenkomsten:

7 maart 2023 online informatie-avond
8 mei 2023 online informatie-avond
17 mei 2023 meeloopdag in Apeldoorn
N.B. Een dag de colleges volgen is daarnaast elke woensdag in collegetijd mogelijk. Zie ook deze pagina. Ook kun je altijd met je vragen terecht bij de studieadviseur en/of de opleidingscoördinator.

Programma Online Info-avonden 7 maart en 8 mei 2023

  • 20.00 uur Opening
  • Informatie over het doel van de master HGT, de inhoud en opzet van de studie, praktische zaken zoals rooster en studiekosten
  • Twee studenten aan het woord over hun ervaringen met de master HGT: musicoloog Geraldine van Gelder en dominee Ton van der Wekken.
  • Gelegenheid tot het stellen van vragen
  • We eindigen rond 21.00 uur 

Meeloopdag 17 mei 2023

Op deze woensdag ontvangen we je graag op de colleges, zodat je in de praktijk kunt merken hoe die eraan toe gaan en je de sfeer kunt ervaren. Je krijgt alle ruimte om je vragen te stellen aan studenten en docenten en kunt spreken met de studieadviseur. De lunch krijg je aangeboden van de TUA. Let op: in verband met de verbouwing van de TUA vinden de colleges deze dag mogelijk op een andere locatie plaats!

Het programma ziet er deze dag globaal als volgt uit:
12.00-13.00 Bijwonen college Module 1 (tijdens dit college wordt een tekst besproken over ‘Israël en de volken: xenofobie en identiteit’.
13.00-14.00 Algemene studievoorlichting HGT (incl. lunch)
14.00-15.00 Bijwonen college Module 5 (tijdens dit college worden onderdelen besproken van de theses van studenten, er komen dus allerlei onderwerpen aan bod)

N.B. Naar keuze kan ook aan alleen een gedeelte van dit programma worden deelgenomen. Ook kun je de dag langer maken door meteen om 10.00 uur (bij het begin van de collegedag) al aan te haken. Van harte welkom om de hele dag of een deel ervan bij te wonen!

Aanmelden

Aanmelden voor een of meerdere van deze bijeenkomsten kan door een mail te sturen naar de studieadviseur, mw. J.W. van der Zande-de Roo. Geef s.v.p. aan aan welke bijeenkomst(en) je deel wilt nemen. Je ontvangt tijdig de benodigde informatie en/of een deelnamelink.