Over de TUA

Verhuur zaalruimte

Zaalruimte huren?

Die mogelijkheid biedt de TUA. Er zijn ruimtes voor u beschikbaar van diverse formaten en voor allerlei doeleinden. Wij bieden zaalruimte aan voor 12 tot 75 personen. Bijvoorbeeld voor een vergadering, maar ook voor muzikale bijeenkomsten of zelfs bruiloften. Daarnaast is het buiten de collegeperioden mogelijk om een of meerdere collegezalen te huren.

In de gemeenschapsruimte kunt u gebruikmaken van een uitgebreide lunch die de TUA graag voor u verzorgt.
Wilt u zich oriënteren op prijzen en mogelijkheden, neem dan contact op met dhr. M. Rozema, tel: 055-577 5705, of stuur een mail.
N.B. In principe wordt alleen verhuurd aan aan gereformeerde kerken gelieerde organisaties c.q. instellingen en anderen voor zover deze volgens het College van Bestuur passen binnen de opvattingen van de TUA.

De aula is een voormalige kerkzaal en heeft 175 zitplaatsen. De ruimte heeft een goede akoestiek en beschikt over een prachtig orgel en een piano:

De senaatskamer leent zich uitstekend voor een vergadering en biedt ruimte aan 18 personen: De senaatskamer leent zich uitstekend voor een vergadering en biedt ruimte aan 18 personen: In de gemeenschapsruimte kunt u gebruikmaken van een uitgebreide lunch die de TUA graag voor u verzorgt: