Onderwijs

Dag meelopen

Dag meelopen 

Denk je er over na of een studie theologie iets voor je is? Heb je besloten theologie te gaan studeren maar weet je nog niet waar? Ben je gewoon nieuwsgierig naar hoe het er aan onze universiteit aan toegaat? Of wil je eerst wat meer informatie en duidelijkheid voordat je je bij ons inschrijft?
Dan ben je welkom om vrijblijvend een dag mee te komen lopen met de colleges. Je kunt dan zien wat het onderwijs aan de TUA inhoudt, hoe het gegeven wordt en waar de accenten liggen. Je kunt de sfeer komen proeven en kennismaken met studenten en hoogleraren. Er is voldoende gelegenheid en ruimte om je vragen te stellen en/of te spreken met de studieadviseur.

Een dag als gast de colleges volgen, kan op dinsdagen, donderdagen en vrijdagen in de collegeperioden (voor de master Herbronning Gereformeerde Theologie op woensdagen). 

Voor 2023/2024 zijn de collegeperiodes als volgt gepland:

Periode 1 – 4 september t/m 13 oktober 2023
Periode 2 – 13 november t/m 22 december 2023
Periode 3 – 31 januari t/m 15 maart 2024
Periode 4 – 22 april t/m 7 juni 2024

Reken op een dag van 09.00 uur tot in de loop van de middag.

Heb je er zin in gekregen? Meld je aan met onderstaand aanmeldformulier.

"De sfeer tijdens de meeloopdag was erg fijn en er werd door de studieadviseur fijn meegedacht over de verschillende mogelijkheden. Onderweg naar huis kon ik me niet zo goed voorstellen dat ik niet terug zou komen." (Rinske den Hertog)

Klik hier voor een impressie van Rinske den Hertog, die een dag meeliep op de TUA.

Ja, ik wil graag een dag meelopen

Vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

   
s