Over de TUA

Steun ons!

Steun ons!

De TUA redt het niet alleen! We hebben uw steun, betrokkenheid en gebed hard nodig. Ook uw gift kunnen we goed gebruiken. Voor bijna de helft van de studenten krijgt de TUA geen bijdrage van het Ministerie van Onderwijs, omdat zij bijv. pas op wat latere leeftijd zijn gaan studeren. Dit gat wordt niet opgevangen door het hogere collegegeld dat immers voor de studenten betaalbaar moet blijven.

Algemene giften kunt u overmaken naar:
IBAN: NL40 INGB 0000 0090 00
BIC: INGBNL2A
 
Hebt u een gift specifiek voor de bibliotheek? Dan geldt een ander rekeningnummer:
IBAN: NL45 INGB 0000 925754
BIC: INGBNL2A

Als u de Givt-app hebt gedownload, kunt u onderstaande code scannen om direct en anoniem aan de TUA te kunnen geven (naar wens eenmalig of weerkerend). Houdt er bij uw gift s.v.p. rekening mee dat Givt een bepaald percentage van uw gift inhoudt. Grotere giften kunt u daarom beter rechtstreeks naar ons overmaken. 
Als scannen niet lukt, kunt u ons ook opzoeken in de lijst met goede doelen op de Givt-app.

Uw gift kan worden afgetrokken voor de belasting omdat de TUA een ANBI-instelling is.
Het RSIN-nummer is 820205941.
 

Of word TUA-vriend

Daarnaast is er de mogelijkheid om TUA-vriend te worden. Klik hier om u aan te melden als TUA-vriend en/of voor meer informatie over de TUA-vriendenkring.
 

Ambassadeurs

Voor de TUA is de band met de kerken van levensbelang. Om deze band te versterken heeft de universiteit gezocht naar ambassadeurs in de plaatselijke gemeenten. In een groot deel van de CGK-kerken in Nederland is inmiddels zo’n TUA-ambassadeur aangesteld. Klik hier voor een overzicht van deze ambassadeurs. Staat uw gemeente er nog niet bij en lijkt het u leuk om de schakel te vormen tussen de TUA en uw kerk? Geef u dan op!
 

ANBI-status

Klik hier voor meer informatie m.b.t. de ANBI-status van de TUA.