Actueel

Blog: PFSAR-weekend: uitgeblust en aangestoken

25 november 2019

PFSAR-weekend: uitgeblust en aangestoken

Op vrijdagavond 16 november druppelden leden van studentenvereniging PFSAR één voor één binnen in een prachtig ingerichte groepsverblijfplaats, op een boerderij in Woudenberg. PFSAR-weekend! Volgens mensen die het kunnen weten, was dit de beste en schoonste locatie tot nu toe.

Deze eerste avond begon met een quiz over de geschiedenis van PFSAR en vragen uit het spel Trivia. Een groot succes! Zo kwamen we er bijvoorbeeld achter of het kookpunt van water stijgt of daalt naarmate je hoger in de bergen komt, in welke plaats Albert Heijn is opgericht en welke vergadering er in een bepaald jaar in de vorige eeuw plaatsvond tijdens het PFSAR-weekend. Op een gegeven moment was iedereen echter nogal uitgeblust en was het tijd om te kletsen en te zitten. Buiten vond ondertussen een hopeloos tafereel plaats, waarbij werd geprobeerd een natte hoop hout te laten branden. Om twee uur in de nacht was er eindelijk vuur, na veel gewapper en gezwoeg. De aanhouder wint!

Op zaterdag hebben we een wandeling naar Austerlitz gemaakt, een bijzondere piramide, en genoten we van een bonte avond bij het kampvuur. Er werd gezongen, er werden spellen gedaan en er waren marshmallows.

Zondag was het tijd om samen naar de kerk te gaan, liederen te zingen, koekjes te bakken en wandelingen te maken. Het weer zat mee en er waren mooie uitzichten te bewonderen langs het Henschotermeer en in de bossen.

Het was een gezellig weekend en we hebben ervan mogen genieten om samen op te trekken!

Heidi Jongbloed, bachelorstudent