Actueel

Vacature docent Psychologie

29 juni 2023

Vacature docent Psychologie

De Theologische Universiteit Apeldoorn (TUA) gaat uit van de Christelijke Gereformeerde Kerken. We zetten ons in voor de ontwikkeling van de gereformeerde theologiebeoefening onder de slogan ‘Denken om te dienen’. ‘Denken’ staat voor onderwijs op bachelor-, master- en PhD-niveau en voor wetenschappelijk theologisch onderzoek met specialisaties in Bijbelwetenschap en historische theologie. ‘Dienen’ willen wij daarmee wetenschap, kerk en samenleving. Zo leidt de TUA mensen op die in en buiten de kerk inzetbaar zijn.

Vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd van onze docent Psychologie zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Docent Psychologie (0,1 fte)

Verantwoordelijkheden

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderwijs in de psychologie aan de bachelorstudenten en pastorale psychologie aan de masterstudenten. Je geeft dit onderwijs vorm op een wijze die studenten inzicht geeft, ook in hun persoonlijke ontwikkeling, hen inspireert en daarbij rekening houdt met hun individuele kwaliteiten. Het vak wordt gegeven in nauwe samenhang met persoonlijke en professionele vorming.

Functie-eisen

  • Grondige kennis van de (pastorale) psychologie en van recente ontwikkelingen op dit vakgebied, blijkend uit een afgeronde master (ontwikkelings)psychologie of aanpalende opleiding
  • Bewezen kwaliteiten op het gebied van onderwijs
  • Academisch werk- en denkniveau

Je bent

  • meelevend lid van een kerk in de gereformeerde gezindte
  • iemand die gericht is op kwaliteit, zorgvuldig werkt, initiatief neemt en open staat voor feedback en werken in teamverband

Wij bieden

  • Een aantrekkelijke baan in een werkomgeving met betrokken collega’s en studenten
  • Een salariëring die past bij je ervaring en opleiding (schaal 10 of 11 cao Nederlandse Universiteiten)
  • Een tijdelijke benoeming (ingaand 1 november 2023), met mogelijkheden tot verlenging

Vragen

Ben je geïnteresseerd, maar heb je nog vragen? Neem dan contact op met de vakgroepleider prof. dr. M.J. Kater: 06-10 95 62 40.          

Reageren

Wil je reageren naar aanleiding van deze vacature, stuur ons dan vóór 15 september 2023 een motivatiebrief met je cv. Je mag deze sturen naar jwvanderzande@tua.nl.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op dinsdagmiddag 26 september 2023.