Home

Actueel

TUA sluit samenwerkingsovereenkomst met Fscire (Bologna)

17 oktober 2022

Op 14 oktober 2022 is in Bologna (Italië) een samenwerkingsovereenkomst gesloten tussen de Fondazione per le scienze religiose (Fscire) en de Theologische Universiteit Apeldoorn. Namens de TUA werd dit zogenaamde Memorandum of Understanding (MoU) getekend door rector prof. dr. H.J. Selderhuis. Namens Fscire ondertekende dr. Francesca Cadeddu, directeur onderzoek.

Vacatures Beleidsmedewerker Onderwijs en Beleidsmedewerker Onderzoek

13 oktober 2022

We zijn op zoek naar een Beleidsmedewerker Ondderwijs en een Beleidsmedewerker Onderzoek. 

TUA organiseert voor derde maal Week van de Vroege Kerk

6 oktober 2022

Van 14-18 november 2022 organiseren we voor het derde jaar op rij de Week van de Vroege Kerk. Het thema van deze week is 'Christus als de Goede Herder in de exegese van de Vroege Kerk'.

Elsevier geeft TUA gouden medaille

3 oktober 2022

De TUA-bachelor doet het goed in de ranglijsten. Eind vorige week verscheen Elsevier Beste Studies 2022. Hierin beoordeelt Elsevier de bachelors en masters van Nederlandse hogescholen en universiteiten. Helemaal bovenaan in de categorie Theologie staat de TUA-bachelor, die dan ook een gouden medaille kreeg toebedeeld.

Septembernummer Connect verschenen

19 september 2022

Deze week ontvangen CGK-leden en andere relaties van de TUA het septembernummer van TUA Connect.

Blog: Gladde praatjes en vloeiend spreken

7 september 2022

Vorige week vond het jaarlijkse preekseminar plaats: de (voornamelijk) admissiale masterstudenten zijn dan enkele dagen met elkaar op een locatie elders in het land, en daar bespreken ze elkaars preken. Henkjan Ymker was erbij en schreef onderstaand blog over deze 'driedaagse'.